Restaurant levi anmeldelse

ANMELDELSE: Restaurant Levi leverer fra dag 1

21. apr. 2022 — Restaurant Levi er et sted for alle, der sætter pris på god mad og vin og professionel betjening, og med det brede udvalg af a la carte-retter, …

Restaurant Levi er en af de hotteste nye restauranter i København lige nu. Gastromand har selvfølgelig været forbi, og vi blev ikke skuffede.

Restaurant Levi – Anmeldelser – København – DinnerBooking

Restaurant Levi. 5.3. I alt 1.176 anmeldelser. Kom indenfor hos Levi, hvor det italienske og japanske køkken går op i en højere enhed.

Søren Frank: Denne ret var så pivende fræk, at vi næsten …

Søren Frank: Denne ret var så pivende fræk, at vi næsten rødmede

7. apr. 2022 — Mad, vin, arkitektur og god service går op i en højere enhed på byens nye originale designer-brasserie i kvarteret omkring Kgs. Nytorv.

Mad, vin, arkitektur og god service går op i en højere enhed på byens nye originale designer-brasserie i kvarteret omkring Kgs. Nytorv

Mit gæt er, at denne restaurant bliver et sommerhit blandt …

20. maj 2022 — Madanmeldelse. Levi. Ny Østergade 24, Kbh. K. Menu: 695 …

Restaurantanmeldelse af Levi: Længe leve Levi

27. maj 2022 — Restaurantanmeldelse af Levi: Længe leve Levi. Overlegen og underspillet elegance på ny italiensk-japansk bistro. Tilføj til læseliste.

Overlegen og underspillet elegance på ny italiensk-japansk bistro.

Restaurant Levi: Velkommen

Velkommen – Restaurant Levi

Levi er et uformelt spisested i hjertet af København, der serverer italienske og japanske smagsoplevelser, som køkkenchef Andrea Calducci har tilberedt …

Velkommen til Restaurant Levi! Her giver vi dig en sublim spiseoplevelse, der forener italiensk-japansk gastronomi, fremragende vin og internationalt design. Læs mere her.

Restaurant Kammi, Levi – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant Kammi, Levi: Se 50 objektive anmeldelser af Restaurant Kammi, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 22 af 47 restauranter i …

Restaurant Kammi, Levi: Se 50 objektive anmeldelser af Restaurant Kammi, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 21 af 46 restauranter i Levi.

NiliPoro Restaurant, Levi – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

NiliPoro Restaurant, Levi: Se 328 objektive anmeldelser af NiliPoro Restaurant, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

NiliPoro Restaurant, Levi: Se 332 objektive anmeldelser af NiliPoro Restaurant, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 1 af 46 restauranter i Levi.

Restaurant Levi – White Guide

White Guide – Restaurant Levi

Og her har Jesper Boelskifte åbnet sin drømmerestaurant med et vidtfavnende, delvist udfordrende prisbredspektret vinkort.

White Guide website

Skriv Anmeldelse – Restaurant Levi København – Dagens Menu

Skriv Anmeldelse på Restaurant Levi København. Din restaurant anmeldelse kan være en stor hjælp for andre kunder.

Keywords: restaurant levi anmeldelse